<!--@ParagraphImageText-->

Fest og mad

I Døstrup Forsamlingshus er der mulighed for alle former for fest. Vi tilbyder totalarrangementer, så man ikke skal tænke på noget, blot komme og nyde festen. Men der er også mulighed for, selv at stå for borddækningen samt at medbringe egne drikkevarer til festen/arrangementet. 

Alt mad skal dog købes af vores vært René som har sammensat en række lækre menuer, men sammensætter også gerne menuen sammen med dig. 

René tilbyder ligeledes mad ud af huset, hvis man ønsker at festen skal afholdes hjemme.

Kontakt René på tlf. 50 18 57 61 eller kontakt@dostrupforsamlingshus.dk

<!--@ParagraphImageText-->

Leje

Stor sal kr. 2.000,00  //  Den lille sal kr. 700,00  //  Begge sale kr. 2.500,00 

Huset kan kun lejes med vært og bespisning. Der kan evt. selv medbringes drikkevare til baren ved helaftens arrangement til kr. 350,00 indgår opdækning.

 

Opdækning

Valgfri farve på duge, servietter, lys og blomster. Pris pr. person kr. 40,-

Om kokken

Rene har en baggrund med 30 års erfaring og som udlært tjener og sommelier og har han bl.a. arbejdet på Hotel Randers i 16 år, hvor han også stod i lære som tjener. Derudover har han arbejdet på Hilton Copenhagen airport, Imperial Hotel København, Hotel og Restaurant fru. Larsen i Laurbjerg, Sønderho Kro på Fanø og Restaurant Furreby i Aarhus, så alt i alt føler han sig godt klædt på til den store opgave som det er at være vært for et velfungerende forsamlingshus. 

Som hjælp i huset har han Rikke og Jan. Rikke som primært skal stå for det kolde og det søde køkken, er udlært slagter med delikatesse som speciale og har 17 års erfaring med dette fag. Jan er udlært kok og har bl.a. også selv har været restauratør skal stå for det varme køkken og selve serveringen skal René stå for.

Vi glæder os alle tre til at tage imod nye såvel som gamle gæster af huset og håber at vi kan leve op til den tidligere vært gitte´s gode navn og renommé