Forretter

  • Fransk løgsuppe m/ostebrød
  • Legeret hummersuppe m/creamefraise & brød***
  • Voul au vent m/høns i asparges
  • Røget svinemørbrad m/svampecreme & brød
  • Røget serranoskinke m/melon & brød
  • Carpaccio af røget dyrekølle m/ rocula,hindbær & brød***
  • Rejecocktail m/thousand iceland & brød
  • Lakseroulade m/sprød salat, lime dressing & brød
  • Tunmousse m/rejer, dilddressing & brød
  • Plukket varmt røget laks  m/rygeostcreme**

Pris pr. forret kr. 45,00
Tillæg :  *5 kr.  /  **10 kr.   /  ***20 kr.

Hovedretter

  • Helstegt oksemørbrad m/rodfrugtpure***
  • Helstegt kalvefilet m/syltede rødløg**
  • Kalvesteg stegt som vildt m/waldorfsalat  
  • Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat
  • Gammeldags flæskesteg med tilbehør
  • Sprængt andebryst m/perberrods creme*
  • Indbagt svinemørbrad m/svampe raugout
  • Glaseret skinke m/brunede kartofler
  • Gammeldag oksesteg m/glaserede perleløg

Pris pr. hovedret kr. 95,00
Tillæg:  *20 kr.  /  **40 kr.  /  ***70 kr.

Desserter

  • Fløderand m/lun kirsebærsovs
  • Frugtsalat m/råcreme & chokolade
  • Islagkage                                   
  • Flamberet brombær m/softice
  • Pære Bella Helena
  • Citronfromage
  • Gammeldags æblekage
  • Tiramisu
  • Ostebord m/druer, kiks & chokolade

Pris pr. dessert 45 kr.

Natmad

  • Klar hønsekødssuppe m/urter & boller samt brød
  • Karrysuppe m/ kylling & vilde ris
  • Frikadeller m/kartoffelsalat & surt
  • Ristede hotdogs m/ det hele
  • Husets sandwhich
  • Pålægsbord m/ 3 slags pålæg, ost & boller

Pris pr. natmad 45 kr.

Helaftens arrangement

  • Velkomstdrink
  • 3 retters festmenu (vælg frit fra vores menu kort, vær opmærksom på evt. tillæg)
  • Vin ad libitum/øl & vand samt isvand under middagen
  • Kaffe og te med sødt
  • Natmad kl 01.00 (kan evt forlænges mod merpris)

Pris pr. person kr. 350,00

Ved Helaftens arrangement er der inkluderet smukke pyntede borde med valgfri opstilling, duge, servietter, lys og blomster efter ønske